Conversie optimalisatie (CRO)

Richt je website anders in en verhoog daarmee je verkoopkansen online!

🎯 Win vertrouwen

🚀 Meer offerte-aanvragen

👑 Meer opdrachten

500+ websites gemaakt

Offerte aanvragen

Geen verplichting en 100% gratis

Al ruim 500 bedrijven hebben bij ons een website laten maken!

Bekijk wie je voor gingen

los de pijnpunten in je website op

En je gaat meer verkopen

Jouw website moet informeren, enthousiasmeren, overtuigen en converteren. Als dat laatste niet (voldoende) gebeurt heb je óf de verkeerde bezoekers op je website of de bezoekers worden niet voldoende geïnformeerd, overtuigd en uiteindelijk geconverteerd.

Waarom kiezen voor conversie optimalisatie?

Een van de belangrijkste peilers van een goede website

Je wilt een webshop jou product op hun mooist etaleert. Een platform dat is afgestemd, met een stabiele basis die veilig draait en snel is, en waarbij je tegelijkertijd de vrije hand hebt in het aanmaken en bewerken van producten.

Ons team heeft jaren ervaring in het bouwen van geavanceerde webshops en is up-to-date met de meest recente ontwikkelingen. Bij ons kunt u een webshop laten maken zoals u dat wilt, voor een betaalbare prijs.

Wij bouwen uw webshops met Woocommerce, een uitbreiding van WordPress. WooCommerce is super gebruiksvriendelijk en om die reden het meestgebruikte softwaresysteem voor webshops ter wereld.

Bij ons kunt u meer dan alleen een webshop laten maken. Ons team is gespecialiseerd in websites bouwen en optimaliseren, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online marketing. We maken het u makkelijk en nemen het hele traject van design, uitvoering en onderhoud uit uw handen.

Kijk, kijken, kopen

Wij zorgen dat twijfelaars converteren

Jij hebt een goed product, bied de juiste content en weet de juiste bezoekers naar je webshop te trekken. Wij zorgen dat twijfelaars converteren, dmv. slim me trucs dankzij de inzet van meerdere marketing kanalen.

Haal het maximale uit je webshop. Het kan. Wij weten het. En kunnen je hiermee helpen. Met een nieuwe webshop. Want dat is waarschijnlijk de reden dat je hier bent.

Laat de kassa maar rinkelen

Wij zorgen dat twijfelaars converteren

Anders dan een winkel is een webshop 24/7 open. Jou klanten kunnen op ieder gewenst moment een bestelling doen zonder zich druk te maken om de openingtijden. Een bedrijfspand is niet eens nodig, een webshop runnen kan al vanuit jouw eigen woonkamer!

Pakketten

Verbeter het rendement van jou website met een van onze conversie pakketten.

excl. 21% btw

Kop koffie?

Jan gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Jan Osinga
Eigenaar

050 2115349
jan@osinga-ict.nl