WordPress
website laten maken

Wil je jouw bedrijf bekend maken bij een groter publiek? Dan is een (nieuwe) website laten maken een uitstekende eerste stap.
Ons team van experts op het gebied van webdevelopment staat je hier graag in bij. Bij ons kun je terecht om een website te laten ontwerpen die perfect past bij jouw bedrijf.

🎯 Win vertrouwen

🚀 Meer offerte-aanvragen

👑 Meer opdrachten

500+ websites

Offerte aanvragen

Geen verplichting en 100% gratis

Al ruim 500 bedrijven hebben bij ons een website laten maken!

Bekijk wie je voor gingen

Projecten waar we trots op zijn

Ons werk

Maatwerk WooCommerce

het-rendement.nl

Maatwerk WooCommerce

Realsupps.nl

Maatwerk WooCommerce

Moonmarble.nl

Premium pakket Website Boekingssysteem

Barbercity.nl

Maatwerk WooCommerce

Tafelsmaak

Maatwerk WooCommerce

Opticalyouneed.com

Alle voordelen op een rij!

Een website laten maken
door Osinga ICT

Een website laten maken voor je bedrijf?

Eenvouding beheer en flexibele indeling

Denk je erover na om voor het eerst een website te laten maken? Of presteert je bestaande website slecht en is deze dringend toe aan een opfrisbeurt? Bij Osinga ICT kunt u een professionele en moderne website laten maken die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten.

Een mooie website laten maken kun je overal doen. Dat is niet ons geheim. Ons succes ligt in een goed uitgedacht strategisch plan, een waanzinnig design op maat, een goed onderhouden CMS en uitstekende service. Deze combinatie zorgt ervoor dat we – ook voor jouw organisatie – winst kunnen behalen op het gebied van presentatie, vindbaarheid en conversie.

Wat kost een website laten maken?

Een unieke website op maat

Bij Osinga ICT begrijpen we dat elke website uniek is, net als uw bedrijf. Daarom bieden we maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. De prijs van een website hangt af van verschillende factoren zoals: omvang project, functionaliteiten en aantal ontwerp elementen.

Onze prijzen starten vanaf €1250, exclusief btw. Deze vanaf prijs geeft een idee van ons instappunt voor maatwerk webdesign. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we jou wensen bespreken en de exacte prijs voor jouw project kunnen bepalen. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat de website die we bouwen perfect past bij je bedrijf en doelstellingen.

Bij Osinga ICT zijn we trots op onze transparantie. We geloven in open en eerlijke communicatie, zodat u altijd precies weet wat je kunt verwachten. Samen streven we naar succes en groei voor jouw bedrijf.

WordPress specialist

15 jaar ervaring

Osinga ICT ontwikkeld al vele jaren WordPress websites met meerdere talen, integraties of koppelingen. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak en het opleveren van WordPress websites die conversies genereren.

Na livegang werken we samen aan verdere online groei en optimalisatie van jouw maatwerk website. Bij ons hoor je geen “Dit kan niet”. Bij ons is alles mogelijk, we kunnen alles realiseren, maar zullen richting jou altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van je bedrijfsdoelstellingen.

Een succesvolle website

Afgestemd en geoptimaliseerd

Als het geoptimaliseerd is, werkt het als een goed getrainde verkoper — leads aantrekken, potentiële klanten uitnodigen om jou producten te zien, met ze praten, afspraken maken en de verkoop afsluiten.

Al meer dan 500 organisaties hebben hun website laten maken bij Osinga ICT. Wil jij voor jouw organisatie ook een perfecte website laten maken die snel, veilig, doeltreffend en indrukwekkend is?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Zo doen we dat

Onze werkwijze

Stel je wilt een nieuwe website laten maken. Hoe gaat zoiets dan in zijn werk?
De ideale situatie is natuurlijk om alle stappen te doorlopen met de opdrachtgever, dan ontstaat een optimaal eindresultaat. Het gebeurt echter ook dat opdrachtgevers alleen voor de ontwikkeling van een concept met ons samenwerken. Kortom, alles is mogelijk!

01

Strategiegesprek

In dit gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en kijken wij samen hoe we jouw bedrijf online kunnen optimaliseren. Geen flashy presentaties dus maar sparren over jouw business case, mogelijke oplossingen en een eerste indruk van de kosten. 

02

Ontwerp

Na ons strategiegesprek vertalen we onze inzichten naar een concrete blauwdruk voor het project. In deze fase verzamelen & creëren we ook alle content die we nodig zijn tijdens de ontwikkeling

03

Ontwikkeling

Ontwerpen en content binnen? Mooi dan gaan we meteen aan de slag. Tijdens de ontwikkelfase zetten we het design om naar een gebruiksvriendelijke website en ontwikkelen we alle aanvullende functionaliteiten.

04

Marketing machine

Direct goed van start gaan? Dan schakelen we ook onze marketeers in. Zij worden nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces. Er worden uiteenlopende technieken toegepast om bijv. Google sturing te geven zodat jouw online vindbaarheid verbeterd wordt.

05

Testen

Na ontwikkeling van de website is het belangrijk dat de website gevuld wordt met de juiste afbeeldingen en teksten. Via een eigen url kun je het proces live volgen.

06

Livegang

Alles naar wens? Dan zetten we het project online! Dat mooie moment vieren we natuurlijk graag!

Waar we trots op zijn

Onze succesverhalen

Voor onze zorgorganisatie zochten wij een betrokken en flexibele ICT’er, die ons kon ondersteunen op verschillende domeinen. In Jan Osinga vonden wij een betrouwbare partner. Jan is goed bereikbaar, laagdrempelig in contact en denkt strategisch mee. Door de jaren heen is hij met ons mee gegroeid. Kortom; voor kleine, middel en grote organisaties kunnen wij Osinga ICT enorm aanraden. Wij gaan voor een duurzaam partnerschap.

Jan heeft onze bestaande website opnieuw ontwikkelt zodat we ook leads kunnen ontvangen. Meteen vanaf de lancering merkten wij een stijging in het aantal aanvragen. Doordat de website goed is afgestemd op zoekmachines staan we nu bovenaan in Google in onze regio. We gaan in de loop der tijd nog meer landingspagina's toevoegen waarmee het organische zoekverkeer nog groter zal worden. Een duurzame manier van klanten vinden, daar zijn wij wel van. Over de samenwerking met Osinga ICT zijn we dan ook meer dan tevreden!

Vanaf de oprichting van Tafelsmaak.nl is Jan Osinga bij ons betrokken geweest. Hij heeft ons voorzien van een complete webshop die in de loop der jaren flink is uitgebreid qua functionaliteit. Jan stelt zich flexibel op en denkt goed met ons mee. Hij draagt oplossingen aan om tot een nog beter resultaat te komen. Kortom een hele fijne samenwerking al vele jaren.

Werken met Osinga ICT was makkelijk, laagdrempelig en helder. Ze snapten meteen waar de gevoelige of moeilijke punten lagen, wat er van hen verwacht werd en de no-nonsense aanpak van het hele team is bijzonder goed bevallen. Zowel tijdens het bouwen van de website als daarna, nu ze de website in beheer hebben.

De samenwerking met Osinga ICT is zeer goed verlopen. Jan stelt zich flexibel op, denkt goed mee (ook tijdens de ontwerpfase) en draagt oplossingen aan om tot een (nog) beter resultaat te komen. Osinga ICT heeft e.e.a. gerealiseerd binnen de vooraf opgestelde planning en tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, aan te bevelen.

Website pakketten

Verbeter het rendement van jou website met een van onze conversie pakketten.

excl. 21% btw

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor.

Ontdek wat wij doen

Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren, complexe en uitdagende internet oplossingen voor ambitieuze ondernemers die meer uit hun business willen halen.
Hier komen ruim 15 jaar ervaring in front en back-end development écht tot z'n recht!
We hanteren altijd state-of-the-art designs, vernuftige tools en een uitstekende service.

Kennismakingsgesprek Bekijk ons werk

websites

webshops

(cro) conversie optimalisatie

(seo) zoekmachine optimalisatie

managed webhosting

automatisering

Kop koffie?

Jan gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Jan Osinga
Eigenaar

050 2115349
jan@osinga-ict.nl