WooCommerce Webshop laten maken

🎯 Win vertrouwen

🚀 Meer verkopen

👑 Meer winst

500+ websites

Offerte aanvragen

Geen verplichting en 100% gratis

Al ruim 500 bedrijven hebben bij ons een website laten maken!

Bekijk wie je voor gingen

Een webshop laten maken voor uw bedrijf?

Eenvouding beheer en flexibele indeling

Je wilt een webshop jou product op hun mooist etaleert. Een platform dat is afgestemd, met een stabiele basis die veilig draait en snel is, en waarbij je tegelijkertijd de vrije hand hebt in het aanmaken en bewerken van producten.

Ons team heeft jaren ervaring in het bouwen van geavanceerde webshops en is up-to-date met de meest recente ontwikkelingen. Bij ons kunt u een webshop laten maken zoals u dat wilt, voor een betaalbare prijs.

Wij bouwen uw webshop met Woocommerce, een uitbreiding van WordPress. WooCommerce is super gebruiksvriendelijk en om die reden het meestgebruikte softwaresysteem voor webshops ter wereld.

Bij ons kunt u meer dan alleen een webshop laten maken. Ons team is gespecialiseerd in webdesign, zoekmachine optimalisatie ( SEO) en online marketing. We maken het u makkelijk en nemen het hele traject van design, uitvoering en onderhoud uit handen.

Kijk, kijken, kopen

Wij zorgen dat twijfelaars converteren

U heeft een goed product, bied de juiste service en weet klanten te binden. Wij zorgen dat twijfelaars converteren, dmv. slimme oplossing samen met de inzet van meerdere marketing kanalen.

Haal het maximale uit uw webshop. Het kan. Wij weten hoe het wél moet! 

Laat de kassa maar rinkelen

Bereik meer klanten dan ooit tevoren

Anders dan een winkel is een webshop 24/7 open. Jou klanten kunnen op ieder gewenst moment een bestelling doen zonder zich druk te maken om de openingtijden. Een bedrijfspand is niet eens nodig, een webshop runnen kan al vanuit jouw eigen woonkamer!

Online shoppen wordt steeds populairder en e-commerce groeit iedere dag. Steeds meer mensen kopen hun producten liever online dan in een fysieke winkel. De moderne ondernemer weet dat een webshop een succesvol verkoopkanaal is. Met een professionele webshop bereikt u meer klanten dan offline ooit mogelijk zal zijn.

van binnen en buiten goed.

Het is onze uitdaging jou een webshop te bieden die op alle facetten klopt. Zodat je kunt werken aan een trouwe klantenkring.

Hoe werkt het? Voordat wij iets kunnen zeggen over een richtprijs of planning, gaan we met je in gesprek. We vragen je het hemd van ‘t lijf, zodat we alle wensen en eisen in kaart hebben. We stoppen je vol met ideeën, laten je nadenken over je product en doelgroep.

Hebben we een deal? Dan gaan we een afgestemd design ontwerpen en vervolgens ontwikkelen. 

Projecten waar we trots op zijn

Ons werk

Maatwerk WooCommerce

het-rendement.nl

Maatwerk WooCommerce

Realsupps.nl

Maatwerk WooCommerce

Moonmarble.nl

Premium pakket Website Boekingssysteem

Barbercity.nl

Maatwerk WooCommerce

Tafelsmaak

Maatwerk WooCommerce

Opticalyouneed.com

Effectieve leads vanuit jouw website? Daar zorgen wij voor.

Ontdek wat wij doen

Wij bedenken, ontwikkelen en realiseren, complexe en uitdagende internet oplossingen voor ambitieuze ondernemers die meer uit hun business willen halen.
Hier komen ruim 15 jaar ervaring in front en back-end development écht tot z'n recht!
We hanteren altijd state-of-the-art designs, vernuftige tools en een uitstekende service.

Kennismakingsgesprek Bekijk ons werk

websites

webshops

(cro) conversie optimalisatie

(seo) zoekmachine optimalisatie

managed webhosting

automatisering

Waar we trots op zijn

Onze succesverhalen

Voor onze zorgorganisatie zochten wij een betrokken en flexibele ICT’er, die ons kon ondersteunen op verschillende domeinen. In Jan Osinga vonden wij een betrouwbare partner. Jan is goed bereikbaar, laagdrempelig in contact en denkt strategisch mee. Door de jaren heen is hij met ons mee gegroeid. Kortom; voor kleine, middel en grote organisaties kunnen wij Osinga ICT enorm aanraden. Wij gaan voor een duurzaam partnerschap.

Jan heeft onze bestaande website opnieuw ontwikkelt zodat we ook leads kunnen ontvangen. Meteen vanaf de lancering merkten wij een stijging in het aantal aanvragen. Doordat de website goed is afgestemd op zoekmachines staan we nu bovenaan in Google in onze regio. We gaan in de loop der tijd nog meer landingspagina's toevoegen waarmee het organische zoekverkeer nog groter zal worden. Een duurzame manier van klanten vinden, daar zijn wij wel van. Over de samenwerking met Osinga ICT zijn we dan ook meer dan tevreden!

Vanaf de oprichting van Tafelsmaak.nl is Jan Osinga bij ons betrokken geweest. Hij heeft ons voorzien van een complete webshop die in de loop der jaren flink is uitgebreid qua functionaliteit. Jan stelt zich flexibel op en denkt goed met ons mee. Hij draagt oplossingen aan om tot een nog beter resultaat te komen. Kortom een hele fijne samenwerking al vele jaren.

Werken met Osinga ICT was makkelijk, laagdrempelig en helder. Ze snapten meteen waar de gevoelige of moeilijke punten lagen, wat er van hen verwacht werd en de no-nonsense aanpak van het hele team is bijzonder goed bevallen. Zowel tijdens het bouwen van de website als daarna, nu ze de website in beheer hebben.

De samenwerking met Osinga ICT is zeer goed verlopen. Jan stelt zich flexibel op, denkt goed mee (ook tijdens de ontwerpfase) en draagt oplossingen aan om tot een (nog) beter resultaat te komen. Osinga ICT heeft e.e.a. gerealiseerd binnen de vooraf opgestelde planning en tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, aan te bevelen.

Zo doen we dat

Onze werkwijze

Stel je wilt een nieuwe website laten maken. Hoe gaat zoiets dan in zijn werk?
De ideale situatie is natuurlijk om alle stappen te doorlopen met de opdrachtgever, dan ontstaat een optimaal eindresultaat. Het gebeurt echter ook dat opdrachtgevers alleen voor de ontwikkeling van een concept met ons samenwerken. Kortom, alles is mogelijk!

01

Strategiegesprek

In dit gesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en kijken wij samen hoe we jouw bedrijf online kunnen optimaliseren. Geen flashy presentaties dus maar sparren over jouw business case, mogelijke oplossingen en een eerste indruk van de kosten. 

02

Ontwerp

Na ons strategiegesprek vertalen we onze inzichten naar een concrete blauwdruk voor het project. In deze fase verzamelen & creëren we ook alle content die we nodig zijn tijdens de ontwikkeling. 

03

Ontwikkeling

Ontwerpen en content binnen? Mooi dan gaan we meteen aan de slag. Tijdens de ontwikkelfase zetten we het design om naar een gebruiksvriendelijke website en ontwikkelen we alle aanvullende functionaliteiten.

04

Marketing machine

Direct goed van start gaan? Dan schakelen we ook onze marketeers in. Zij worden nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces. Er worden uiteenlopende technieken toegepast om bijv. Google sturing te geven zodat jouw online vindbaarheid verbeterd wordt.

05

Testen

Na ontwikkeling van de website is het belangrijk dat de website gevuld wordt met de juiste afbeeldingen en teksten. Via een eigen url kun je het proces live volgen.

06

Livegang

Alles naar wens? Dan zetten we het project online! Dat mooie moment vieren we natuurlijk graag!

Kop koffie?

Jan gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Jan Osinga
Eigenaar

050 2115349
jan@osinga-ict.nl