Oplossingen

Osinga ICT biedt verschillende oplossingen voor bedrijven om hun online aanwezigheid te verbeteren en efficiënter te werken. Hieronder staan enkele voorbeelden van oplossingen die we bieden:

Koppeling met offerte formulier en Teamleader CRM systeem

Eenvouding beheer en flexibele indeling
Bekijk casestudy

Een offerteformulier is een belangrijk middel om nieuwe klanten te werven. Maar het handmatig verwerken van de gegevens die hierin staan kan veel tijd kosten. Gelukkig biedt Osinga ICT een oplossing: door het automatisch synchroniseren van de gegevens met je CRM systeem bespaar je tijd en kun je direct aan de slag met het opvolgen van de leads en het versturen van de offertes.

Het is echter niet alleen belangrijk om de gegevens te synchroniseren, maar ook om deze volledig en accuraat te verzamelen. Het gebruik van verplichte velden en validatie kan hierbij helpen, om zo fouten en onvolledige informatie te voorkomen. Daarnaast is het van belang om de offerte aanvragers snel en professioneel te benaderen, bijvoorbeeld via een geautomatiseerde bevestigingsmail. Zo zorg je voor een goede eerste indruk en vergroot je de kans op een succesvolle samenwerking.

Werken in de Cloud

Office365
Bekijk casestudy

Het werken in de Cloud biedt veel voordelen, zeker wanneer je gebruik maakt van Office365. Met deze clouddienst van Microsoft heb je altijd en overal toegang tot je bestanden en applicaties, en hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van belangrijke gegevens. Dit maakt het werken veel flexibeler en efficiënter.

Een ander groot voordeel van Office365 is de mogelijkheid tot samenwerken. Je kunt gemakkelijk met collega’s samenwerken aan bestanden, omdat iedereen altijd toegang heeft tot de meest recente versie van een bestand. Dit voorkomt dat er verschillende versies van documenten ontstaan, en zorgt ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast biedt Office365 handige tools zoals Word en Excel, waarmee je efficiënter kunt werken en betere resultaten kunt behalen.

Kortom, het werken in de Cloud met Office365 biedt veel voordelen en kan een grote bijdrage leveren aan de productiviteit en flexibiliteit van jouw organisatie.

Productbeheer webshop vanuit een Excel sheet

Bespaar tijd
Bekijk casestudy

Het beheren van je producten in je webshop kan soms veel tijd in beslag nemen. Wanneer je gebruik maakt van een Excel sheet om je producten te beheren, kun je dit proces automatiseren. Zo hoef je alleen maar de Excel sheet bij te werken en worden je producten automatisch bijgewerkt in je webshop. Osinga ICT heeft meerdere webshops voorzien van deze oplossing en kan je helpen om dit proces ook voor jouw webshop te automatiseren.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de oplossingen die Osinga ICT biedt. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.